Προετοιμασία για τις πιστοποιήσεις UK VISA SELT EXAMS

Αγγλικά για Visa για την Μ Βρετανία

Θέλεις να ζήσεις, να εργαστείς ή να σπουδάσεις στην Μ Βρετανία και χρειάζεσαι μια πιστοποίηση αγγλικών που να σου δίνει VISA?

Προετοιμάσου τώρα μέσα από τα ταχύρυθμα προγράμματα του thePro για τις εξετάσεις UK VISA SELT EXAMS και πάρε την VISA σου το συντομότερο δυνατόν!

Τι είναι τα UK VISA SELT EXAMS;

Το ακρωνύμιο SELT βγαίνει από την φράση Secure English Language Test και αναφέρεται στην εξέταση που απαιτείται να δώσει ο υποψήφιος που επιθυμεί να ζήσει, να εργαστεί ή να σπουδάσει στην Μ Βρετανία ώστε να πιστοποιήσει ότι έχει το κατάλληλο επίπεδο αγγλικών .

Γιατί υπάρχουν 2 διαφορετικά UK VISA SELT EXAMS?

Υπάρχουν 2 τύποι τεστ, καθώς διαφορετικοί λόγοι και τρόποι μετανάστευσης απαιτούν διαφορετικά επίπεδα ικανότητας αγγλικής γλώσσας. Το τεστ που θα χρειαστεί να κάνετε εξαρτάται από τον λόγο για το οποίο κάνετε αίτηση. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το τεστ το οποίο θα χρειαστεί να δώσετε εδώ

Τί είναι το thePro και πώς μπορεί να με βοηθήσει να πιστοποιηθώ σε UK VISA SELT EXAM?

Το thePro είναι ένα Εξειδικευμένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών αποκλειστικά για Ενήλικες. Παρέχει Ταχύρυθμα Προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών για όλα τα επίπεδα γνώσης της αγγλικής γλώσσας και μπορεί να προετοιμάσει τον υποψήφιο για UK VISA SELT EXAM σε όποιο επίπεδο πιστοποίησης κι αν χρειάζεται.

Για ποιο επίπεδο χρειάζεται να εξεταστώ στα UK VISA SELT EXAM για να πάρω την βίζα μου?

Ο λόγος για τον οποίο επιθυμεί κάποιος να αποκτήσει VISA για να ζήσει, να εργαστεί ή να σπουδάσει στην Μ Βρετανία είναι συνήθως καθοριστικής σημασίας για το επίπεδο δυσκολίας στο οποίο θα πρέπει να εξεταστεί δίνοντας ένα UK VISA SELT EXAM. Οι περισσότεροι υποψήφιοι έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές από τον εργοδότη τους ή το Πανεπιστήμιο/ Κολέγιο που στοχεύουν, οι οποίες τους κατευθύνουν για το επίπεδο στο οποίο θα πρέπει να εξεταστούν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα επίπεδα των εξετάσεων UK VISA SELT EXAM και τους λόγους μετανάστευσης στην Μ. Βρετανία μπορείτε να βρείτε εδω.

Δεν γνωρίζω το επίπεδό μου στα αγγλικά. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Φυσικά. Το thePro διαθέτει μια πολύ εύκολη διαδικασία κατάταξης επιπέδου η οποία μπορεί να γίνει απλά από το σπίτι στον ελεύθερό σας χρόνο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας (2316009404/ 405) και να ζητήσετε να αξιολογήσουμε το επίπεδο σας. Η αξιολόγηση του επιπέδου σας καθώς και η συμβουλευτική για το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα των αγγλικών σας παρέχεται από τους έμπειρους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους του thePro εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Πόσο καιρό μαθημάτων θα χρειαστώ για να πάρω την πιστοποίηση UK VISA SELT EXAM?

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση για αυτό το ερώτημα καθώς είναι διαφορετικός ό χρόνος που θα χρειαστεί ο κάθε υποψήφιος για να αποκτήσει το απαιτούμενο επίπεδο που χρειάζεται ώστε να δώσει εξετάσεις για ένα UK VISA SELT EXAM. Σε γενικές γραμμές ο χρόνος προετοιμασίας μπορεί να κυμανθεί από μόλις 1 έως 6 μήνες ανάλογα με το αρχικό επίπεδο αγγλικών που έχει ο κάθε υποψήφιος και το τελικό επίπεδο στο οποίο στοχεύει να δώσει τις εξετάσεις του.

Μπορώ να παρακολουθήσω μαθήματα μόνος/η μου ή χρειάζεται να ενταχθώ σε γκρουπ?

Μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε ατομικά είτε ομαδικά μαθήματα. Πολλές φορές μπορεί το συνιστώμενο πρόγραμμα για εσάς να είναι ένας συνδυασμός των δύο. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα είτε Δια Ζώσης στην Θεσσαλονίκη είτε Διαδικτυακά (online) από όπου κι αν βρίσκεστε.

Κάθε πότε έχει εξετάσεις για UK VISA SELT EXAM και σε ποιες πόλεις?

Εξετάσεις για UK VISA SELT EXAM έχει καθε εβδομάδα και διεξάγονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πότε θα έχω τα αποτελέσματα στα χέρια μου?

Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε μόλις 3 εργάσιμες ημέρες! Με την έκδοση των αποτελεσμάτων αποκτάς τον προσωπικό σου UK VISA SELT αριθμό τον οποίο χρησιμοποιείς πάνω στην αίτηση σου για VISA και είσαι έτοιμος/η!

Μπορώ να ξαναδώσω? Και αν ναι χρειάζεται να ξαναδώσω ολόκληρο το τεστ?

Μπορείς να ξαναδώσεις μέσα σε 14 μέρες από την αρχική σου εξέταση δωρεάν αν έχεις προεπιλέξει την επανεξέταση κατά την κράτηση της εξεταστικής. Μπορείς επίσης να κρατήσεις τα γραπτά και να ξαναδώσεις μόνο τα προφορικά ή το αντίστροφο.

Θέλω να μάθω περισσότερα !

Επικοινώνησε με το thePro στο thessaloniki@thePro.gr ή στο τηλέφωνο 2316009404/ 405 και προγραμμάτισε μία αναλυτική ενημέρωση από τους συμβούλους μας.

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου!