• Οργάνωση

  Στο thePro η οργάνωση αποτελεί πρωταρχικό επίτευγμα. Το πρόγραμμα, η διδασκαλία, οι εκπαιδευτικές παροχές μας, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό είναι όλα συντονισμένα προς ένα και μόνο στόχο: την Επιτυχία των σπουδαστών μας στις εξετάσεις και την κατάκτηση της Αγγλικής γλώσσας.

 • Άρτια Ενημέρωση

  Από την πρώτη συνάντησή μας μέχρι και την αποφοίτηση οι σπουδαστές του thePro ενημερώνονται ενδελεχώς για όλα τα προγράμματα, τα σεμινάρια, τις εξετάσεις και τις επιπλέον επιλογές που έχουν ανά τάξεις, ανά μικρές ομάδες ή ατομικά. Καθηγητές, σύμβουλοι, και όλο το προσωπικό της σχολής είναι πάντα στη διάθεσή σας.

 • Ευγένεια

  Η ευγένεια είναι αρετή που χαρακτηρίζει όλα τα στελέχη και το εκπαιδευτικό προσωπικό του thePro.
  Ο σεβασμός και η αμοιβαία εμπιστοσύνη βαδίζουν πάντα παράλληλα.

 • Εγκαταστάσεις

  Στην καρδιά του κέντρου της πόλης, πολύ κοντά στα Πανεπιστήμια, μεγάλες αίθουσες, αμφιθέατρα, computer labs, το netCAFE (WiFi, TV, Lounge Music), επιπλέον αίθουσες για μελέτη και Tests προσομοίωσης και εργαστήρια Η/Υ για εξάσκηση.

 • Χρεώσεις

  Το thePro κατανοώντας την οικονομική δυστοκία των καιρών μας και την ιδιαίτερη επίδρασή τους κυρίως στους νέους μας, προσφέρει πολύ προσιτές χρεώσεις μαθημάτων με επιπλέον εκπτώσεις, αλλά και Εδικές Τιμές για Ανέργους και μικρά group μαθητών.

 • Εκπτώσεις

  Επιδότηση (!) εξαμήνου ή έτους (έως 100 Ευρώ), δωρεάν συγγράμματα, έως 6 άτοκες δόσεις, εκπτώσεις κατά την προεξόφληση ή την έγκαιρη προεγγραφή σε τμήματα… στις ήδη μειωμένες τιμές μας !

 • Διάρκεια Φοίτησης

  Το thePro στοχεύει ακριβώς στο κέντρο των απαιτήσεων της αγγλικής γλώσσας και των εξετάσεων που την πιστοποιούν. Οι ενήλικες, ως η πλέον συνειδητοποιημένη κατηγορία σπουδαστών, απαιτούν εντελώς διαφορετική υποστήριξη στην εκπαίδευση. Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των σχολών γλώσσας απαιτεί από τους μαθητές από 18 εως 24 μήνες προετοιμασίας για Lower ή Proficiency , το thePro σας το παρέχει σε μόνο 9 μήνες. Μισός χρόνος διδασκαλίας, μελέτης και κόπου, μισό κόστος διδακτρων και βιβλίων και διπλάσιος αριθμός πτυχίων!

 • Αριθμός Διδακτικών & Ωρών

  6 ώρες Διδασκαλίας , 2 ώρες Listening, 3 ώρες Tests προσομοίωσης, 3 ώρες μαθήματα σε Υπολογιστές. Με 14 ώρες εβδομαδιαίως καλύπτουμε όλες τις δεξιότητες με ποιότητα και αποδοτικότητα. Εκ των πραγμάτων η επιτυχής απόδοσης των σπουδαστών του thePro σε όλες τις εξετάσεις είναι δεδομένη!

 • Ευελιξία Προγραμμάτων, Μετακίνηση η Προαγωγή σε άλλο Επίπεδο

  Σε ζώνες μαθημάτων καθ’ όλη η διάρκεια της ημέρας ή της εβδομάδας, οι σπουδαστές μας μπορούν να επιλέξουν τμήματα, κατά τη βούλησή τους και να μετακινηθούν σε άλλες ζώνες σε περίπτωση αλλαγής των δεδομένων τους. Με τη συμβολή των εκπαιδευτικών μας συμβούλων, οι σπουδαστές μπορούν να προχωρήσουν πιο γρήγορα προς τα πτυχία που επιθυμούν και να «κερδίσουν» τάξη με βάση τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις τους.

 • Διδακτικό Προσωπικό

  Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, καθηγητές επιλεγμένοι με αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια, απόφοιτοι Φιλολογικών τμημάτων, με εκτενή δραστηριότητα σε Αγγλόφωνες χώρες (UK, USA, Canada, Australia). Η προϋπηρεσία και η ειδίκευσή τους σε ενήλικες όπως και η συνεχής μετεκπαίδευση τους με σεμινάρια και workshops προωθούν τη γνώση κάθε σπουδαστή του thePro και την δια βίου μάθηση που εξελίσσεται σε κορυφαίο εκπαιδευτικό έρεισμα της κοινωνίας του 21ου αιώνα.

 • Εξειδίκευση

  Το thePro είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους στο χώρο εκμάθησης και αποκλειστικής εξειδίκευσης στην Αγγλική γλώσσα καθώς και στον τομέα των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών προγραμμάτων εντός Ελλάδας, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ. Εκτός από τα Αγγλικά, μπορούμε να ενημερώσουμε και να προετοιμάσουμε τους σπουδαστές μας για τις εξετάσεις TOEFL, GMAT, GRE, IELTS ή για Bachelor στη Μ. Βρετανία μέσω Foundation Programmes, όλα με μειωμένο κόστος.

 • Ακαδημαϊκό Περιβάλλον

  Το thePro έχει υιοθετήσει μια πλήρη Ακαδημαϊκή κατεύθυνση και λειτουργία. Τα μαθήματα είναι αυτόνομα,  το κάθε επίπεδο είναι ενιαίο και ολοκληρωμένο και δεν  τίθεται καμία απολύτως προϋπόθεση για συμμετοχή. Με το πέρας κάθε Ακαδημαϊκού εξαμήνου ολοκληρώνεται και μία
  ενότητα/τάξη. Ανακοινώσεις, επαναληπτικά σεμινάρια, συμβουλευτική, αποτελέσματα εβδομαδιαίων εξετάσεων, τελετές απονομής... τα πάντα στο thePro παραπέμπουν σε Πανεπιστημιακού τύπου διάρθρωση, διάθεση, ατμόσφαιρα και λειτουργία.

 • Βιβλιογραφία

  Με διεξοδική και σχολαστική επιλογή, οι σπουδαστές μας δε χρειάζεται να αγοράζουν περιττά ή ακριβά βιβλία. Επιλέγουμε τα καλύτερα βιβλία από τους κορυφαίους εκδοτικούς οίκους, με την περισσότερη και πιο αξιόπιστη ύλη, προς όφελος των σπουδαστών και -κυρίως- της επιτυχίας τους στις εξετάσεις.

 • Ενισχυτικό Υλικό

  Σας παρέχουμε επίσης μία σειρά βοηθημάτων αλλά και βιβλίων παραγωγής του thePro : Grammar Book, Syntax Book, Idioms, Phrasal Verbs, Prepositions, Writing, Speaking, καθώς και 5 Βιβλία ανάλυσης των Practice Tests. Είναι βιβλία γραμμένα αποκλειστικά για τους σπουδαστές μας και με στόχο τη βελτίωσή τους και για το λόγο αυτό τα διανέμουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

 • Επαναληπτικά Tests και Tests Προσομοίωσης

  Παρέχεται ο μέγιστος αριθμός Tests για εξάσκηση και προσαρμογή στης απαιτήσεις των εξετάσεων από την αρχή των μαθημάτων. Τα Tests αυτά συμβάλλουν σε ασφαλή και επιτυχή αποτελέσματα στις εξετάσεις, είναι όλα ΔΩΡΕΑΝ και διορθώνονται από τους καθηγητές του thePro . Δωρεάν Σεμινάρια πάνω στα Tests μετά από κάθε εξέταση, με ανάλυση, με ερμηνεία και επεξήγηση  αποριών, πάντα από τους Εκπαιδευτικούς Συμβούλους και τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή της Σχολής μας.

 • Προφορικές Eξετάσεις

  Καθώς όλα τα Tests περιλαμβάνουν προφορικές εξετάσεις, το thePro οργανώνει ομαδικές εξετάσεις για όλη τη Σχολή, όπως επίσης και ατομικές εξετάσεις, κατά τη βούληση και αίτηση κάθε σπουδαστή. Σε αντίθεση με πολλά άλλα σχολεία όπου καταβάλλεται αντίτιμο για κάθε τέτοια ανεπίσημη εξέταση, το thePro τις παρέχει Δωρεάν και σε τακτά διαστήματα δίχως περιορισμό.

 • Computers

  Το thePro είναι αλληλένδετα συνδεδεμένο με την τεχνολογία. Στα Computer Labs της Σχολής μας οι σπουδαστές μπορούν να εξασκηθούν απεριόριστα σε όλα τα επιμέρους Tests. Τα προγράμματα software της Σχολής καλύπτουν όλο το φάσμα των ερωτήσεων και μπορείτε να βρείτε σε αυτά θέματα αντίστοιχα με εκείνα που δίνονται στις εξετάσεις. Με τη βοήθεια των computers μπορείτε να διπλασιάσετε τον αριθμό των Tests εξάσκησης (Practice Tests), επομένως και την πιθανότητα επιτυχίας σας.

 • Επαναληπτικά Μαθήματα και Office Hours

  Το thePro , ανανεώνοντας διαρκώς το πρόγραμμα σπουδών, του εχει εντάξει επαναληπτικά μαθηματα κάθε 2 ή 3 εβδομάδες ώστε να γίνει το κάθε γραμματικό και συντακτικό φαινόμενο κατανοητό, επιλύοντας απορίες συζητώντας βάσει του φαινομένου και εμπεδώνοντάς το πλήρως. Επιπλέον καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους παρέχοντας Office Hours (ώρες γραφείου) με τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή για περαιτέρω επίλυση αποριών, καθοδήγηση, έλεγχο προόδου, συμβουλευτική και οργάνωση σπουδών ή μελέτης.

 • Αποτελέσματα Eξετάσεων

  Η συντριπτική πλειοψηφία των σπουδαστών του thePro επιτυγχάνουν στις εξετάσεις τους. Το thePro έχει καταφέρει μια μοναδική επιτυχία όπου οι 9 στους 10 σπουδαστές του αποκτούν το Proficiency με την πρώτη προσπάθεια. Οι σπουδαστές που παρακολουθούν το πρόγραμμά μας (μαθήματα, tests, προφορικά) ανεβάζουν το ποσοστό επιτυχίας ακόμα περισσότερο, πάντα στα κορυφαία πτυχία Αγγλικής Γλώσσας (Cambridge ή Michigan), αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα Πιστοποιητικά Αγγλικής ανάλογα με την επιλογή του κάθε σπουδαστή. Ο μακρύς κατάλογος επιτυχόντων ανά έτος αποδεικνύει ότι η γνώση και η επιτυχία συμβαδίζουν άρρηκτα.

 • Δωρεάν Eπανάληψη Tάξης

  Σε τυχόν περίπτωση μη επιτυχίας στις εξετάσεις του Michigan ή του Cambridge, το thePro αναλαμβάνει την εκ νέου,δωρεάν προετοιμασία σας για την επόμενη εξεταστική περίοδο. Πρόκειται για το θεσμό των “ReTake Classes”, που το thePro εισήγαγε από χρόνια για να διασφαλίσει την επιτυχία όλων των σπουδαστών του και την απόκτηση του Πτυχίου τους.

 • Απονομή Πτυχίων

  Δυο φορές το χρόνο, το thePro διεξάγει απονομή πτυχίων σε όλους τους επιτυχόντες της προηγούμενης εξεταστικής περιόδου. Η γιορτή της απονομής συνοδεύεται από μια σειρά εκδηλώσεων, εκπαιδευτικά δώρα, υποτροφίες, αναμνηστικά και γίνεται στους χώρους της σχολής. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται η συνεργασία μας με απόλυτη επιτυχία, θέτοντας τις βάσεις για μια αέναη σχέση μεταξύ μαθητών και δασκάλων, που πάντα αποτελούν όχι μόνο τους καλύτερους και πλέον έμπιστους φίλους αλλά και συνοδοιπόρους προς τη μάθηση!