thePro Ευέλικτα Μαθήματα Αγγλικών για Ενήλικες

Ξεκινώντας μαθήματα αγγλικών για ενήλικες στο thePro μπορείς να:

 1. Διαμορφώσεις το ωράριο των μαθημάτων σου

  Τα τμήματα σχηματίζονται σε συνεννόηση με τους μαθητές αφού δηλώσουν τις ημέρες και τις ώρες που τους εξυπηρετούν καλύτερα για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Τμήματα μπορούν να δημιουργηθούν σε όλη την διάρκεια της ημέρας, κι έτσι υπάρχουν συνήθως τόσο πρωινά και μεσημεριανά , όσο και απογευματινά και βραδινά τμήματα. Με τον τρόπο αυτό εξυπηρετούνται και τα πιο απαιτητικά προγράμματα!
 2. Αναπληρώσεις το μάθημα αγγλικών που θα χάσεις.

  Σε περίπτωση που χρειαστεί να απουσιάσεις μπορείς να μας ενημερώσεις εκ των προτέρων και να ενταχθείς σε κάποιο άλλο τμήμα για να αναπληρώσεις το μάθημα που θα χάσεις, καθώς συχνά υπάρχουν πολλά παράλληλα τμήματα τα οποία συμβαδίζουν ως προς την ύλη. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, επικοινωνώντας με την γραμματεία θα έρθει στα χέρια σου αναλυτικά η ύλη που καλύφθηκε στο μάθημα που απουσίασες ώστε να την μελετήσεις με την ησυχία σου.
 3. Προσαρμόσεις τον χρόνο των μαθημάτων σου κατά την διάρκεια των σπουδών σου

  Η ανάγκη για ευελιξία είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των ενηλίκων. Το να μπορείς να τροποποιήσεις την διάρκεια και την ένταση των μαθημάτων σου, να αλλάξεις στόχους και ωράρια (δηλαδή να αυξήσεις ή να μειώσεις τον χρόνο των σπουδών σου) είναι κάτι πολύ σημαντικό. Στο thePro μπορούμε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα που παρακολουθείς στις νέες ανάγκες σου ανά πάσα στιγμή.
 4. Αλλάξεις μεταξύ online και δια-ζωσης παρακολούθησης μαθημάτων

  Στο thePro μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα είτε δια ζώσης, είτε online, είτε υβριδικά και μπορείς να μετακινηθείς από το ένα mode στο άλλο κατά την διάρκεια των σπουδών σου. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεις πως ό,τι κι αν προκύψει εσύ θα μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματά σου.
 5. Επιλέξεις την πιστοποίηση που ταιριάζει στις ανάγκες σου κατά την διάρκεια των σπουδών σου

  Η οργάνωση και η δομή των μαθημάτων μέσα στα προγράμματα σπουδών του thePro, επιτρέπει στους μαθητές να κάνουν την επιλογή του πτυχίου στο οποίο θέλουν να πιστοποιηθούν κατά την διάρκεια της φοίτησής τους και όχι απαραίτητα κατά την έναρξη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μαθητές να επιλέγουν όταν είναι έτοιμοι το πιστοποιητικό/ πτυχίο που καλύτερα αρμόζει στο δικό τους προφίλ και να αποφεύγουν τύπους εξετάσεων που δεν τους ταιριάζουν. Άλλωστε υπάρχει μια μεγάλη γκάμα πιστοποιητικών γλωσσομάθειας ανάμεσα στα οποία μπορεί κανείς να επιλέξει.
 6. Διαβάσεις μόνο το Σαββατοκύριακο ή στον ελεύθερο χρόνο σου

  Όλα τα προγράμματα μας περιλαμβάνουν μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα, με δύο διαφορετικούς καθηγητές και σε ανεξάρτητες θεματικές ενότητες. Οι έμπειροι καθηγητές και το πλήρως στοχευμένο υλικό που παρέχεται από το thePro περιορίζουν σημαντικά το homework, το οποίο ούτως ή άλλως ανατίθεται πάντα για την επόμενη εβδομάδα. Συνεπώς ο χρόνος που χρειάζεται να διαθέσει ο μαθητής για μελέτη στο σπίτι είναι περιορισμένος καθώς δίνεται μεγάλη έμφαση στο in-class learning. Πέρα από όλα τα παραπάνω τα Μαθήματα Αγγλικών του thePro σου προσφέρουν επίσης
  1. Εξειδικευμένο για Ενήλικες Υλικό:
   • Κωδικοποιημένη Θεωρία Γραμματικής (τέλος τα ακαταλαβίστικα βιβλία!)
   • Συντακτικό της Αγγλικής γλώσσας
   • Θεματικό Λεξιλογικό Βιβλιο & Ασκήσεις
   • Idioms & Phrasal Verbs
   • Προθέσεις Α to Ζ
   • Writing/Model Essays
   • Speaking
  2. Προσομοιώσεις Γραπτών Εξετάσεων
  3. Προσομοιώσεις Προφορικών Εξετάσεων
  4. Mock Analysis Seminars (Αποκλειστικά Σεμινάρια Ανάλυσης Τεστ Προσομοίωσης)
  5. Δωρεάν Συμβουλευτικές/ Ενισχυτικές Συναντήσεις
  6. Δωρεάν Retake (σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις, όλη η προετοιμασία για την επόμενη εξέταση είναι δωρεάν)