Σύντομη ιστορία

Το thePro είναι Σχολή-Μέλος του Ομίλου NETWORK. Το NETWORK ιδρύθηκε το 1991 ως Κέντρο Προετοιμασίας φοιτητών για Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στο Εξωτερικό. Στα επόμενα 20 χρόνια που μεσολάβησαν, επεκτάθηκε με εξαιρετική επιτυχία σε μια σειρά από δραστηριότητες και ήδη από τα 3 πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, η οργανωτική του δομή ξέφυγε από τη λογική ενός τυπικού φροντιστηρίου.

Σήμερα, αποτελεί έναν Οργανισμό που απασχολεί 60 άτομα προσωπικό και συμβουλεύει σε ετήσια βάση σε θέματα εκπαίδευσης, επιλογών καριέρας και προετοιμασίας πάνω από 2,000 άτομα.

Το 1998 ιδρύθηκε το παράρτημα της Θεσσαλονίκης, το οποίο μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να προσελκύσει εναν τεράστιο όγκο ενδιαφερομένων και να συνεισφέρει σημαντικά στη δημιουργία ενός ισχυρού εκπαιδευτικού brand name. Το NETWORK αποτελεί τον πλέον διαδεδομένο εκπαιδευτικό φορέα, όσον αφορά στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Το 2005 ο Όμιλος, αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία του και εξειδίκευση στην Αγγλική Γλώσσα, διεύρυνε τις δραστηριότητές του στο χώρο της διδασκαλίας της Αγγλικής, εμπλουτίζοντας διαρκώς τις υπηρεσίες του στην εκπαίδευση ενηλίκων και διαμορφώνοντας προγράμματα υψηλών ακαδημαϊκών προδιαγραφών. Η χρήση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας, οι οποίες συνδυάζουν την ομαδική με την εξατομικευμένη προσέγγιση, επιτρέπει πλέον στους σπουδαστές σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσουν πτυχία/πιστοποιήσεις Αγγλικής γλώσσας.

Το 2006 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επεκτάσεων τόσο στους χώρους όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτή τη στιγμή οι εγκαταστάσεις του NETWORK εκτείνονται σε περισσότερα από 1,200 τμ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αμφιθεατρικές αίθουσες, χώρους αναψυχής για τους σπουδαστές και οκτώ υπερσύγχρονα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το NETWORK είναι ένας Οργανισμός Πανελλήνιας εμβέλειας και παρέχει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών, καθώς διαθέτει το στελεχιακό δυναμικό και την εμπειρία που χρειάζεται, με αποτέλεσμα κάθε εκπαιδευόμενος έχοντας μείνει εξαιρετικά ευχαριστημένος, να χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ομίλου πολλαπλά σε βάθος χρόνου.

Ένα βασικό πλεονέκτημα που μπορεί το NETWORK να παρέχει στους συνεργάτες και τους σπουδαστές του είναι: η Εγγύηση Φροντίδας προς κάθε ένα σπουδαστή ξεχωριστά σε συνδυασμό με Ποιοτική Εκπαίδευση και Διοικητική Υποστήριξη.

Ο τεράστιος αριθμός εκπαιδευομένων που κάθε χρόνο εμπιστεύονται τον Όμιλο NETWORK αποδεικνύει ότι οι δεσμεύσεις μας προς τους σπουδαστές βρίσκουν ανταπόκριση και επιβράβευση μέσω της επιτυχίας τους, γι’αυτό και όλοι μας συστήνουν ανεπιφύλακτα.

Test Preparation

Προγράμματα Προετοιμασίας TOEFL, IELTS, GMAT, GRE, SAT

Full Service (www.fullservice.gr)

Applications Service for the EU, UK and USA , Υπηρεσίες Αιτήσεων και Διεκπεραίωσης Διαδικασιών για Μεταπτυχιακούς φοιτητές

Foundation Courses (www.networkfoundation.gr)

Officially Recognized Access Courses to British Universities for First Degree - Αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πρόσβασης, Προετοιμασίας και Εισαγωγής για Πτυχία ΑΕΙ στη Μεγάλη Βρετανία

Coaching & Education Consulting Services

for the EU, UK, USA & Greece (www.network.gr), Υπηρεσίες συμβουλευτικής για τελειόφοιτους που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό

ETS Authorized Exam Center

Πιστοποιημένο Εξεταστικό κέντρο των Διεθνών Εξετάσεων TOEFL iBT και GRE

Abbey College UK (www.abbeycollege.gr)

Αγγλικά στην Αγγλία. Αποκλειστική εκπροσώπηση, English Language Courses in Britain, Θερινά Tμήματα Εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας στην Αγγλία

Το NETWORK είναι σχολή εγγεγραμμένη στο σύστημα του UCAS με αριθμό μητρώου #48410

UCAS είναι ο επίσημος οργανισμός για τη διαχείριση και διανομή των αιτήσεων προς τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας. Μέσω του NETWORK μπορείτε να πραγματοποιήσετε υποβολή αιτήσεων σε πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας όπως και τη διεκπεραίωση όλων των επιπλέον διαδικασιών.

Bonus Seminars (www.bonusseminars.com)

Professional Seminars and Continuing Education, Εξειδικευμένα Σεμινάρια για επαγγελματίες και Εταιρείες

Το NETWORK είναι σχολή εγγεγραμμένη στο σύστημα του UCAS με αριθμό μητρώου #48410

UCAS είναι ο επίσημος οργανισμός για τη διαχείριση και διανομή των αιτήσεων προς τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας. Μέσω του NETWORK μπορείτε να πραγματοποιήσετε υποβολή αιτήσεων σε πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας όπως και τη διεκπεραίωση όλων των επιπλέον διαδικασιών.