Online Μαθήματα Αγγλικών: 6 Λόγοι για να τα επιλέξεις


Online Μαθήματα Αγγλικών

Online Μαθήματα Αγγλικών

Την ώρα που ο κoρονοϊός σβήνει σιγά-σιγά στην χώρα μας δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιστρέφοντας στην κανονικότητα αναζητούν τρόπους να αποκτήσουν γνώσεις και πιστοποιήσεις σε μία ξένη γλώσσα, και ειδικά στα αγγλικά. Είναι όμως προτιμότερα τα online μαθήματα αγγλικών ή τα δια ζώσης;

Πάμε να τα συγκρίνουμε λοιπόν να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά τους:

Δια Ζώσης  Μαθήματα

Δια Ζώσης Μαθήματα Αγγλικών:

1. Είναι το γνωστό, το οικείο και αυτό που όλοι γνωρίζουμε, αγαπάμε κι εμπιστευόμαστε όταν σκεφτόμαστε την εκπαίδευσή μας.

2. Έχουμε τον καθηγητή μπροστά μας με σάρκα και οστά να μας καθοδηγεί και να μας κατευθύνει σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας

Ναι αλλά…

1.Πρέπει να μετακινούμαστε από και προς το φροντιστήριο.

2. Πρέπει να τηρούμε πολύ αυστηρά μέτρα ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά κτλ) μέσα στο φροντιστήριο, κατά την μετάβαση μας σε αυτό και κατά την επιστροφή μας στο σπίτι.

3. Κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί το πρόγραμμά μας σε online λόγω νέων μέτρων και να χρειαστεί να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα στα μισά του προγράμματος σπουδών.

4. Είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουμε μαθήματα αποκλειστικά σε κάποιο τοπικό συνοικιακό φροντιστήριο της περιοχής μας, όπου σπανίως θα βρούμε καλά οργανωμένα προγράμματα ενηλίκων.

online μαθήματα

Online Μαθήματα Αγγλικών

1. Φοβόμαστε ότι δεν θα είναι αποτελεσματικό και ότι θα είναι ψυχρό χωρίς διάδραση με τον καθηγητή μας.

2. Πιστεύουμε ότι θα απαιτεί από εμάς υψηλές τεχνικές γνώσεις υπολογιστή τις οποίες δεν κατέχουμε.

3. Θεωρούμε ότι τα online μαθήματα αγγλικών θα έχουν περισσότερη δουλειά για εμάς από το σπίτι.

Ωστόσο

1. Τα Online Μαθήματα Αγγλικών του thePro γίνονται μόνο ζωντανά με καθηγητή. Εξακολουθεί λοιπόν ο δάσκαλος να βρίσκεται μπροστά μας, απλά από την οθόνη του Υπολογιστή μας. Συνεπώς το μάθημα που γίνεται είναι το ίδιο με την παραδοσιακή διδασκαλία σε τάξη.

2. Οι τεχνικές προδιαγραφές για να διεξαχθούν τα online μαθήματα αγγλικών είναι ελάχιστες. Αρκεί να έχετε ένα email, πρόσβαση στο Internet και προαιρετικά ένα μικρόφωνο (αυτό από τα hands free του κινητού σας κάνει μια χαρά). Μπορείτε να συνδεθείτε από υπολογιστή, laptop, tablet ή ακόμα και από το κινητό σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και η ομάδα του thePro είναι δίπλα σας να σας βοηθήσει βήμα βήμα αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία.

3. Δεν χάνετε χρόνο με άσκοπες μετακινήσεις και δεν βάζετε σε κίνδυνο κανένα μέλος της οικογένειάς σας.

4. Δεν χάνετε μαθήματα.

5. Έχετε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών (καθώς τα online μαθήματα αγγλικών στο thePro δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά σε σχέση με τα Δια ζώσης ) σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Φυσικά, σε περίπτωση που παρακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα που να οδηγεί σε εξετάσεις, μπορείτε να δώσετε εξετάσεις στον Τόπο Διαμονής σας.

6. Τέλος, όσον αφορά στη δουλειά για το σπίτι, το thePro είναι ένα σχολείο ενηλίκων. Αυτό συνεπάγεται ότι γνωρίζει πολύ καλά τους περιορισμούς που διαθέτουν στον χρόνο και την διάρκεια της μελέτης. Τα προγράμματα σπουδών είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ενηλίκων. Οπότε μην φοβάστε τίποτα, καθώς είστε στα χέρια έμπειρων καθηγητών με πολυετή εξειδίκευση στην Διδασκαλία Ενηλίκων.

Εξάλλου τα online μαθήματα είναι μία μέθοδος που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια από Κορυφαία Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο. Πολλά μάλιστα από αυτά οδηγούν σε απόκτηση Πτυχίων, Μεταπτυχιακών ακόμη και Διδακτορικών Τίτλων Σπουδών αποκλειστικά και μόνο με εξ αποστάσεως διδασκαλία!

Τώρα λοιπόν που ένα διαφορετικό καλοκαίρι είναι μπροστά μας και ίσως ακολουθηθεί από ένα ακόμη πιο διαφορετικό φθινόπωρο, μήπως είναι ευκαιρία να αποκτήσετε τις γνώσεις και τις πιστοποιήσεις που χρειάζεστε, εύκολα, από την ασφάλεια του σπιτιού σας μέσα από τα ταχύρυθμα online μαθήματα αγγλικών του thePro;

Τώρα και με Έκπτωση -35% στα Δίδακτρα για τα Θερινά Τμήματα!

Περισσότερες Πληροφορίες για το thePro θα βρείτε εδώ

Please follow and like us: