Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά του thePro


γράφει η Δήμητρα Γατίδου

 

Γράφω και σβήνω τόση ώρα στην προσπάθεια μου να εξηγήσω τι είναι για μένα το thePro. Αποφάσισα λοιπόν να γράψω πολύ σύντομα την εμπειρία μου.

 

Στις προϋποθέσεις για την συμμετοχή στο μεταπτυχιακό που επέλεξα ήταν και η κατοχή του πιστοποιητικού C2 Proficiency. Έχοντας να έρθω σε επαφή με την Αγγλική γλώσσα 9 ολόκληρα χρόνια και απελπισμένη για το πως θα κατάφερνα να περάσω την εξέταση, έψαχνα ένα φροντιστήριο να ξεκινήσω το μάθημα. Η λύση ήρθε από έναν γνωστό που μου μίλησε για ”το καλύτερο” κατά τα λεγόμενα του φροντιστήριο της πόλης που είναι σίγουρη επιτυχία.

 

Έκλεισα λοιπόν ραντεβού αμέσως και με εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο. Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση η οργάνωση -από τις εγκαταστάσεις μέχρι το πρόγραμμα και το κουδούνι που σήμανε το τέλος των μαθημάτων- αλλά και η θετική ενέργεια των καθηγητών που μου εξήγησαν με κάθε λεπτομέρεια ό,τι ήθελα να μάθω. Έτσι ξεκίνησα να φοιτώ στο thePro για να καταλάβω ότι ο χρόνος διδασκαλίας και το υλικό ήταν προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των εξετάσεων, αφού ήταν υπεραρκετά για να καλύψουν κάθε κενό που θα μπορούσε να δημιουργηθεί και σε αυτό βοήθησαν τα extra creative skills με το ευρύ φάσμα θεμάτων και τη σωστή καθοδήγηση.

 

Βέβαια δεν φτάνει μόνο η οργάνωση αλλά και τα ”3Ε” όπως συνήθιζα να λέω που χαρακτηρίζουν  το Εξαιρετικό, Εμπειρο και Εξειδικευμένο προσωπικό που συμβάλλουν στην εγγυημένη επιτυχία με πολύ καλές προδιαγραφες.

 

Μην πολυλογώ, πέρασα την εξέταση και συνέχισα με το ETECT που μου έμαθαν όλα τα μυστικα της διδασκαλίας. Μετά λοιπόν από δύο χρόνια συνεργασίας και ευχάριστης εποικοδομητικής διαδρομής μπορώ να πω ότι το thePro για μένα είναι οικογένεια, αφού οι καθηγητές είναι πάνω από όλα  άνθρωποι άλλα και φίλοι που ότι και να  χρειαστώ είναι εκεί για να με συμβουλεύουν και να βοηθούν.

 

Τους ευχαριστώ για την όμορφη και ευχάριστη διαδρομή  γνώσεων που μου χάρισαν, που μου στάθηκαν  στις καλές και κακές στιγμές, που με στήριζαν και  με έκαναν να  πεισμώνω πιο πολύ και να συγκεντρώνομαι στο στόχο μου και που πάντα θα είμαστε τα παιδιά τους. Τα παιδιά του thePro.

Please follow and like us: